Medisinsk Cannabis Referanse

Gyldig for reise til alle 26 Schengen Landene, det betyr at du kan trygt ta med deg medisinen hjem, gjennom reiser og ferie uten problemer, som det burde være.

Er du statsborger eller bor i et av disse landene under? Da kan du benytte deg av medisinsk cannabis.

Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spania , Sverige, Sveits.

 

Medisinsk Cannabis i Norge

Norge har du muligheten til å benytte deg av medisinsk cannabis lovlig.

Ikke mange vet dette fordi din lege har veldig lite eller ingen erfaring rundt bruk av cannabis som medisin.

Dette er noe vi i Nordic Herb Zone prøver å endre, så din lege kan få ta en avgjørelse ut ifra hva han vet og kan om dette istedenfor å bekymre seg for sin legelisens framfor pasientens helse.

Vi i Nordic Herb Zone er så heldige og har nå et pågående samarbeid med en gruppe leger i Nederland som har over 50år med erfaring rundt medisinsk cannabis.

Dette gir oss muligheten til å opplyse og dele informasjon til flere mennesker i Norge og rundt om i Schengen.

Vi kan hjelpe deg med prosessen og vi kan sette deg i kontakt med spesialister som kan hjelpe med denne type resepter for medisinsk cannabis

Vårt team er veldig takknemlig for å kunne hjelpe flere mennesker med å få en riktig behandling som vi mener alle har rett på og samtidig det å forandre livssituasjoner til det bedre.

Alt du trenger å gjøre er å reise til Amsterdam for å møte lege minimum 1 gang i året for en konsultasjon slik at du kan hente medisiner på apoteket.

 

Har du folkeregistrert adresse i norge?

Da kan du ved innreise til norge ha med deg legemidler med narkotiske virkestoffer som er forskrevet og anskaffet i utlandet i følgende mengde:

· Inntil 1 ukes forbruk hvis du kun har dokumentasjon fra utlandet

· Inntil 30 dagers forbruk dersom du både har dokumentasjon fra utlandet og en legeerklæring fra lege i norge som bekrefter det medisinske behovet.

Dersom du kan dokumentere at legemidlene både er forskrevet og anskaffet i norge, kan du ved retur til norge ta med deg en mengde tilsvarende 30 dagers forbruk.

 

Har du ikke folkeregistrert adresse i Norge?

  • Da kan du ved innreise til norge ta med deg legemidler med narkotiske virkestoffer for inntil 30 dagers forbruk.

  • Du må alltid huske å ha alle dokumenter, medisinpass og kvitteringer med deg til enhver tid.

  • Denne medisinen skal behandles på samme måte som andre resepter du får av legen din.

Du kan ikke kjøre bil eller andre kjøretøy mens du er påvirket, dette gjelder samme regler som røde trekant resepter. (Det er mulig å få underskrift av fastlege eller en lege, om at du kan kjøre bil/kjøretøy under tidsperioden det finnes spor av disse medisinene finnes i blodet)

Når du har forstått regler rundt denne prosessen så kan du legge inn en søknad her og vi vil komme tilbake til deg med at svar og informasjon rundt hvordan prosessen fungerer, fra du søker til du er trygt hjemme med resepten. En av oss i Nordic Herb Zone vil personlig hjelpe deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg å komme i kontakt med rett lege.

 

Steg 1

Ved å bruke feltene på skjemaet nedenfor, fyll ut de grunnleggende detaljene og gi en kort beskrivelse av hvorfor du søer tilgang til medisinsk cannabis.

Vi har hatt privilegiet å jobbe med en rekke pasienter i alderen 18-65 år med en rekke forskjellige symptomer. Mange har funnet cannabis som hjelp til å behandle kroniske smerter og andre plager som appetitt, stress og angst, søvn- og muskelproblemer, for eksempel.

Mens applikasjonene er utbredte, er hver enkelt person forskjellig. å gi en nøyaktig grunn og ekte bekymringer hjelper det våre tilknyttede leger med å finne den beste og best egnede behandlingen for deg.

Hvis du er usikker eller har spørsmål om inntakskjemaet og den nødvendige informasjonen, kan du ringe +4798406595 eller kontakte oss via medical@nhz.no eller en hvilken som helst sosial kanal, og vi vil gjøre vårt beste for å komme i gang!

 

Steg 2

Når du har fylt ut skjemaet vårt, vil du motta mer informasjon på våre vegne som vil informere deg om medisinsk cannabis-resept, søknadsprosedyre, avtale med legen og hvordan du kan hente respten fra apoteket.

Etter å ha fylt ut skjemaet vårt, vil du motta mer informasjon om prosessen og bli bedt om å signere en dispensasjon.

Etter at vi har mottatt denne dispensasjonen, vil du motta en lenke for å avtale en av våre pålitelige og godkjente leger her i Nederland.

På avtalen kan du diskutere helsesituasjonen din og reseptbelagte alternativer, avtalen deres, kostnadene for medisinsk cannabis på apoteket og eventuelle andre spørsmål du måtte ha til legen.