OM NHZ

HVEM ER NORDIC HERB ZONE?

NORDIC HERB ZONE Er Norges Første Cannabis Og Hemp Fokuserte Brand I Denne Industrien.

We bygger Nordic Herb Zone med intensjoner om å skape Norges første bærekraftige Cannabis Brand med fokus på lære mer mennesker i Norge og Europa om Medisinsk Cannabis. Samtidig jobbe mot å fjerne stigmatiseringen rundt Cannabis, for å heller få frem informasjon og data for å vise de forskjellige fordelene for faktaene rundt denne planten.

Nordic Herb Zone er en familie på 10 fantastiske mennesker med en enorm driv for å hjelpe andre mennesker med å gjøre livssituasjoner bedre. Vi en gruppe mennesker som kommer fra alle verdens kriker og kroker. Vi er samlet på grunn av vår lidenskap for Cannabis og for å hjelpe andre mennesker med informasjon og heller sende en i rett retning så man ikke fortsette å handle noe du ikke vet hva er fra ¨gata¨ .

Vi jobber for tiden med en større gruppe profesjonelle leger i Nederland med over 60 år erfaring om Medisinsk Cannabis og dens fordeler. En av disse fantastiske legene var første leger Nederland til å skrive en resept på medisinsk cannabis for over 35 år siden. 

Evig takknemlige for denne muligheten til å informere og hennvise mere mennesker mot en trygg bruk av Medisinsk Cannabis i Norge. Dette er en mulighet som er gjennom Schengen avtalen og gjør så mennesker som bor i et av de 26 Schengen landene kan få muligheten til å benytte seg av Medisinsk Cannabis utskrevet i Nederland, istedenfor å bruke andre legemidler med verre bivirkninger og gikk tilstrekkelig dekker behovene hos pasienter.

Vi jobber også med informasjon om Cannabis og forskjellige Cannabinoids for å informere Leger, Legemiddelverket og andre assistanser som burde vertfall få muligheten til å lese seg opp om dette for å faktisk ha muligheten til å sette pasienters behover og helse over legens kunnskaper.

Samtidig så samarbeider vi med flere artister verden rundt fordi Musikk og Cannabis går hånd i hånd. Vi prøvde i April 2020 å arrangere High Society Haven 2020, Norges første Cannabis fokuserte Event med informasjon fra NORMAL NORGE om Cannabis i Norge og en konsert med flere ¨up-coming¨ artister fra USA og Norge. 
Ser frem til at Covid forsvinner og vi kan kjøre igang dette igjen.

Oktober så hadde vi er samarbeid med Tommy Chong, Mike Tyson, LA Weekly, Dank City og flere andre selskaper og personer i Cannabis industrien i USA. For oss å være så er dette en stoners drøm å ha muligheten til å jobbe med de største Cannabis Ikonene i verden og ser frem til flere muligheter som dette i fremtiden.

Vi har lansert 5 forskjellige Organisk Hemp Rulle Papir produkter. Velger å bruke Hemp fordi det er best for helse, opplevelse og smak. Samtidig slipper du å røyke blekemiddel, treverk eller ris.